arts-kandidater

/arts-kandidater
arts-kandidater2018-11-09T17:10:03+00:00

Artsrådets kandidater til Akademisk Råd

Malene Sillas Jensen

Studie og Semester: Uddannelsesvidenskab, 5. Semester

Ét Fun Fact om os selv: Jeg har engang været i aftenshowet på DR1

Sissel Xenia Reese Hansen

Studie og Semester: Kunsthistorie, 7. semester

Ét Fun Fact om os selv: Jeg har en vingård på Ærø

Jannik Wiggers

Studie og Semester: Engelsk, 5. Semester

Fun Fact: Jeg dancer swingdans

Pernille Brinch Lind Thomsen

Studie og Semester: Kunsthistorie, 7. Semester

Ét Fun Fact om os selv: Jeg er lidt for afhængig af skøre corgibilleder på en kold regnvejrsdag

Mærkesager

  •  Vi synes at det er vigtig med gennemsigtighed i forhold til vores arbejde i et universitetsorgan, som Akadamisk Råd. Derfor vil vi arbejde for at holde åbne formøder, hvor man som studerende på Arts kan deltage og komme med inputs til hvad vi skal mene på møderne.
  •  Vi går ind for de bedste beslutninger træffes lokalt, større fokus på forskningsbaseret undervisning samt en digitalisering der styrker uddannelseskvaliteten.
  •  Vi synes at det er vigtigt at studerende sidder med i sådan et organ som Akademisk Råd fordi vi som studerende har den bedste indblik i hvad sker i de enkelte fagmiljøer. Udover en personlig informationsoverlevering fra de enkelte fagmiljøer sikres en bred representation også igennem deltagelse i møder af sådan nogle organer som AUPUS eller Artsråds møder.
  •  Vi vil sørge for en større informationsudveksling iblandt de forskellige Akademiske Råd fra de andre fakulteter for at få den bedst mulige indblik i hvad der sker på universitetet og for at sikre os at kunne stå stærk i sager der vedrører de studerende på tværs af fakulteterne.